Uusimmat tekniikat 

Tehokkaimmat tuotteet 

Palvelumme

Olemme virallinen terveydenhuollon toimintayksikkö!


Luethan tämän palveluistamme:

Kasvava kysyntä tuo monenlaista tarjontaa markkinoille, siksi laatu ja turvallisuus ovat tärkeimmät kriteerit hoidoissa käytettäviä tuotteita tai laitteita valitessamme.

Meillä MK Clinicillä on Valviran myöntämä terveydenhuollon toimintayksikön lupa, potilasvakuutukset sekä vastuulääkäri. Käytössämme olevilla tuotteillamme on virallinen maahantuoja tai ne tulevat suoraan lääkeyhtiöltä.

Miksi tämä on tärkeää:

Lääkeyhtiöt ja viralliset maahantuojat antavat tuotteet vain virallisten hoitoloiden käyttöön, joissa toimivat hoitoihin koulutetut sairaanhoitajat ja kosmetologit, sekä vastuulääkäri. Virallisten maahantuojien kautta saamme jatkuvat koulutukset hoitoihin, sekä ennenkaikkea aidot ja laadukkaat tuotteet.

Tämä kaikki on TEITÄ ASIAKKAITA VARTEN, jotta voitte tulla hoitoihimme luottavaisin mielin <3

Palveluihimme kuuluu laaja valikoima erilaisia esteettisiä- ja kosmetologisia hoitoja, joilla pyrimme parantamaan ihosi ulkonäköä, laatua ja terveyttä, sekä ennaltaehkäistä ikääntymisen tuomia muutoksia.

Käytössämme ovat alan tutkituimmat, turvallisimmat ja tehokkaimmat tuotteet, sekä uusimmat ihonhoitotekniikat. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset hoitotulokset, viimeisimpiä innovaatioita hyödyntäen.

MK Clinicillä sinua palvelevat aina hoitoihin koulutetut terveydenhuoltoalan ammattilaiset ja SKY- kosmetologit.