Aquagold Fine Touch

Perinteinen mikroneulaus herättää mielipiteitä ihonhoidossa. Onko hoito tehokas? Pitääkö hoidon olla kivulias, että sillä saa tuloksia? Onko käytettävillä aineilla mikroneulauksen yhteydessä merkitystä?
Aquagold Fine Touch on uusi, edistyksellinen laite, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä super ainesosa ”coctaileilla”, jotka voivat sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa, erilaisia vitamiineja ja botuliinia.

Aquagold mahdollistaa ainesosien vaikutuksen suoraan dermiksessä, mikä pienentää ihohuokosten kokoa, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää pieniä ryppyjä, häivyttää aknearpia ja kosteuttaa kuivaa ihoa.
Tämä luo pehmeän, luonnollisen näköisen tuloksen, jolloin iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Saat ihollesi välittömän hehkun! Lopputulos on aina erittäin luonnollinen – kasvojen liikkeet, ilmeet ja eleet säilyvät ennallaan.

Laitteessa on 20 neulaa, jotka on kullattu 24karaatin kullalla, mikä vähentää neulauksesta aiheutuvaa iho ärsytystä. Neulat ovat ohuempia kuin ihmisen hius, tehden hoidosta käytännössä kivuttoman. Aquagold on FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty medikaalinen laite.

Hoitosuositukset ovat aina yksilöllisiä. Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai useimpina hoitokertoina, ylläpitohoidot 3-6kk välein.

Hoidon jälkeen tulee välttää hikoilua 24t, kasvojen pesua 4-5t eikä kasvoille suositella meikkiä vuorokauteen.