Karvanpoistot

IPL- Valoimpulssihoidot

IPL –valoimpulssihoito on melko kivuton, turvallinen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, joka sopii useimmille ihotyypeille. Erityisen hyvin se tepsii tummiin ihokarvoihin mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua.

Menetelmän avulla voidaan poistaa ihokarvoja kaikilta, myös herkiltä iho ihoalueilta. Koska kuitenkin vain n. 30% karvoista on kerrallaan kasvuvaiheessa, hyvään hoitotulokseen tarvitaan vähintään 5 – 8 hoitokertaa, joissakin tapauksissa enemmänkin. Hoitokertojen määrä riippuu karvankasvun tiheydestä, sijainnista ja väristä. Sarjahoito vähentää, hidastaa ja harventaa karvankasvua pysyvästi.

Vaalea ja hento karva sekä hormonaalinen karva vaatii usein useampia hoitokertoja. Ylläpitohoitoja tehdään aina tarvittaessa, kun häiritseviä karvoja ilmaantuu iholle. On todettu, että uutta karvaa kasvaa riippuen hormonaalisista tekijöistä keskimäärin noin 10 % vuodessa.

Sokeroinnit

Lapinniemen Helmi Sokerointi- on hellävarainen ja ihoystävällinen ihokarvojenpoistomenetelmä. Tuotteissa ei ole lainkaan hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Sokerointi on hellävarainen, turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa ihokarvoja, samlla kun sokeri kuorii ihoa. Tuloksena on silkinpehmeä ja karvaton iho. Helmi sokerointi sopii koko vartalolle, myös herkimmillekin ihoalueille. Säännöllinen sokerointi vähentää karvankasvua.

Lapinniemen Helmi vartalosokerilla, Raikkaalla vartalovoiteella ja Rauhoittavalla puuterilla on lupa käyttää FI-Natura Sertifikaattia osoituksena siitä, että ne ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa.