PRXT33 & happokuorinnat

PRXT-33 BIOREVITALISAATIO ILMAN NEULOJA

PRXT-33 on ainutlaatuinen CE-certifioitu kemiallinen kuorinta, joka on patentoitu 10 vuoden kliinisten tutkimusten jälkeen. Innovatiivinen teknologia, joka elvyttää ihoa ilman pistoksia, ei vahingoita ihon pintaa eikä vaadi toipumisaikaa!

PRX-T33 tuote sisältää 33% TCA-happoa, laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä 5% Kojic-happoa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa mahdollisuuden vaikuttaa vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioittamattomana. Näin on kehitetty keskisyvä kemiallinen kuorinta, joka vaikuttaa vain siellä missä pitääkin, ilman hankalia sivuvaikutuksia.

Itse hoito kestää vain 30min, huomattavia tuloksia näet jo yhden hoitokerran jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa 3-6 kertaa 7-10pv välein

Hinnasto

1 hoitokerta 2ml (kasvot) 110€
1 hoitokerta 4ml (kasvot,kaula&decolte) 160€ 3xsarjahoito 6ml 90€/ kerta 5x sarjahoito 10ml 80€/kerta
PRXT+Mikroneulaus 220€/kerta

Neostrata happokuorinnat

Kemiallinen glykolihappokuorinta on sopiva hoitovaihtoehto tehokkaampia hoitotuloksia toivottaessa. Neostrata kuorinta ja ihonhoitotuotteet ovat tärkeä osa esteettisiä hoitoja ja niillä täydennetään muiden esteettisten käsittelyjen tuloksia, kuten botuliini ja täyteainehoidot.

Hoitoindikaatioita voivat olla esim. arvet, ihon värimuutokset tai ihon ikääntymismerkit. Hoito toteutetaan yleensä sarjahoitoina. Mikäli aiempaa kokemusta kuorintahoidoista ei ole, aloitetaan hoidot miedoimmalla hapolla.
Useinmiten jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen hoidon teho näkyy ihon kirkastumisena. Parhaimmat tulokset saavutetaan hoidon edetessä; kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia, jonka seurauksena iho tasoittuu, epäpuhtaudet vähenevät, ihon kimmoisuus ja värimuutokset tasoittuvat.

Kemiallinen kuorinta
Glykolihappo-kuorinnan edut:
– tehokas ja turvallinen
– sarjahoitona keskisyvän kuorinan tulos
– valvottu reaktio
– soveltuu monille ihotyypeille
– ei edellytä toipumisaikaa

Hoidon kontraindikaatiot: Antibioottilääkitys, aktiivinen huuliherpes, raskaus

NeoStrata-ihonhoitojärjestelmä – tieteellisesti kehitetyt tehokkaat ihonhoitotuotteet ja hoidot

NeoStrata on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappoteknologian, joka on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. NeoStratan edistyneet ihonhoitotuotteet perustuvat yli 50 vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen, ja yhä tänäkin päivänä tutkimus on NeoStratan kulmakivi.

Käyttämällä NeoStratan tehokkaita ihonhoitotuotteita päivittäin voit edistää solujen uusiutumista ja vahvistaa ihosi suojamekanismia ilman, että ihosi ärtyy tai kuivuu. Samalla voit vähentää ja ehkäistä ikääntymisen merkkien näkymistä ihollasi. NeoStratan ainutlaatuiset patentoidut teknologiat auttavat ihoasi uusiutumaan. NeoStrata tarjoaa useita kattavia ihonhoito-ohjelmia eri ihotyyppejä varten.