Kiinteyttävät kasvohoidot

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoito on kiinteyttävä ja elvyttävä hoito kasvojen, kaulan ja dekolten alueelle.

Radiofrekvenssi johtaa kivuttomasti ja tehokkaasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen rasvakudokseen. Hoidossa ihon kollageenituotanto virkistyy, mikä on kiinteän ihon perusta. Lämpö saa aikaan verenkierron vilkastumisen jolloin myös kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Itse hoito tuntuu miellyttävältä ja lämpimältä, samalla kun hoitopää hieroo hellävaraisesti kasvojasi.

Koska hoidon taajuus keskittyy tehokkaasti tietylle alueelle, saadaan tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla.Radiofrekvenssihoidon avulla ihosta tulee kiinteämpi ja napakampi, sekä pienet pintajuonteet ja rypyt tasoittuvat.

Hoitoa suositellaan otettavan vähintään kolmen kerran sarjahoitona, jolloin varmistat näkyvämmät ja pysyvämmät tulokset. Hoito sopii hyvin myös kertaluontoisesti esimerkiksi ennen juhlia otettavaksi, sillä hoidon jälkeen ihosi tuntuu ja näyttää napakalta ja elinvoimaiselta!

Kasvojen, kaulan ja dekolteen aluellee tehtäviin Radiofrekvenssihoitoihin kuuluu ihon alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, laitehoito, sekä tehokas anti-age kultanaamio

Hinnasto

-Yhden alueen hoito: Kasvot hoitoaika n. 60 min.  98 € // 3x sarjahoito 270€
-Kahden alueen hoito: Kasvot & kaula; hoitoaika n. 70min 108€ // 3x sarjahoito 294€
-Kolmen alueen hoito: Kasvot, kaula & decolte; hoitoaika n. 80min 118€ // 3x sarjahoito 324€

Lisäpalvelut hoitojen yhteyteen

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset
-Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 33 € / 19 €
-Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu kasvohoidon yhteydessä  19/15 €

Silmänympäryshoito 16€
-sisältää tehokkaan hoitotiivisteen sekä ravitsevan naamion

Boosterhoito 8€
-antaa hapotukselle reippaasti lisätehoa ja on hyvä paikallisiin iho-ongelmiin kuten pigmentti muutoksiin. Boosterin tarve arvioidaan hoidon yhteydessä.