Mikroneulaus ja AQ Dermastamp

Mikroneulaus

Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä kanavia, joiden kautta ihon sisään imeytetään ihotyypin mukaan valittu hoitoliuos. Mikroneulauksessa iholle tuotetaan positiivinen vaurio, jossa käynnistyy ihon omat korjausprosessit ja solut alkavat tuottaa kollageenia.
Mikroneulaus sopii lähes kaikille. Sillä on kiinteyttävä, kirkastava ja ihohuokosia supistava vaikutus.
Käytössämme on laadukkaat Skin Techin liuokset, joita maahantuo Skinhealth Finland. Mikroneulaus 169€/ krt

AQ Derma Stamp

AQ Dermastamp on mikroneulaushoito, jossa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä joiden kautta ihoon imeytetään AQ Recovery Serum- kasvutekijä seerumia. Kyseessä ei siis ole perinteisin mikroneulaushoito, hoidossa käytetään edistyksellistä kasvutekijä seerumia sekä leimasin tyylistä neulainta. AQ Dermastamp 290€

KASVUTEKIJÄT
Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi.
Iho ja päänahka sisältävät luontaisesti useita kasvutekijöitä, jotka säätelevät solujen uudistumista ja vahinkojen korjausprosesseja säilyttääkseen ihon terveenä ja ylläpitääkseen normaalia hiusten kasvua. Nämä kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä

AQ RECOVERY SERUM
AQ Skin Solutionin Recovery Serum sisältää suuren pitoisuuden luonnollisia kasvutekijöitä. Seerumi on suunniteltu parantamaan ihon luonnollista uudistumisprosessia edistämällä kollageenituotantoa, tukemalla verenkiertoa ja stimuloimalla solujen uudistumista.
Tämän tuotteen korkea kasvutekijäkonsentraatio on suunniteltu erityisesti parantamaan ikääntymisen merkkejä, korjaamaan vaurioitunutta ihoa sekä nopeuttamaan toimenpiteiden jälkeistä toipumista. 

PRX-T33 ja mikroneulausyhdistemähoito

Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla
PRX-T33 hoito on yksinään jo tehokas hoitomuoto, mutta isompaan muutostarpeeseen siihen kannattaa yhdistää mikroneulaus. Mikroneulauksen ja PRX-T33 yhdistelmähoidon tulokset ovat verrattavissa fraktionaalisen laserhoidon tuloksiin.
Mikroneulauksella iholle saadaan aikaan pieniä kanavia, joiden kautta PRXT happo imeytetään syvemmälle ihoon. Vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat kuin yksittäisellä mikroneulauksella tai PRX-T33 hapolla yksinään.
Yhdistelmähoidolla saavutetaan upeita tuloksia mm. aknearpiin, venymäarpiin, pigmenttimuutoksiin ja iän tuoman veltostumisen hoitoon.
Toipuminen vie muutaman päivän, jolloin iho voi hilseillä ja uusiutua tehokkaasti. Muutokset ovat huomattavissa hiljalleen, ihohuokoset supistuvat, ihon väri muuttuu tasaisemmaksi ja ihon laatu paranee.