Mikroneulaus

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUS

Dermapen4 on markkinoiden tunnetuin ja tehokkain mikroneulauslaite.
Mikroneulauksessa iholle tuotetaan positiivinen vaurio, jossa käynnistyy ihon omat korjausprosessit ja solut alkavat tuottaa kollageenia ja elastiinia.

Dermapen4 laitteella on kehittynein neulausteknologia, jossa 16 neulaa lävistävät ihoon kohtisuoraan, hoito on miellyttävämpi ja kivuttomampi kuin perinteisen rullaus. Laite mahdollistaa myös eri neulasyvyyksien käytön hoidon aikana, näin pystymme hoitamaan tehokkaammin esimerkiksi arpia tai juonteita ja samalla hoitamaan herkkää otsaa ja silmänympärysaluetta.

Mikroneulauksessa ihoon syntyy pieniä kanavia, joiden kautta ihon sisään imeytetään ihotyypin mukaan valittu hoitoliuos. Hoidoissa käytämme laadukkaita hoitoliuoksia parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Dermapen 4 mikroneulauksella voidaan:
– Hoitaa ikääntymisen muutoksia; veltostuminen, rypyt
– Tasoittaa arpia ja ihon pintaa (pigmentti muutokset)
– Hoitaa couperosaa ja ruusufinniä (ei aktiivisia)
– Supistaa laajentuneita ihohuokosia
– Hoitaa ihon epäpuhtautta kuten lievä akne

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUS 210€/ KRT
sarjahoidot 189€/krt (hoidot 4-6vko välein)

AQ DERMASTAMP

AQ DERMASTAMP on mikroneulaushoito, jossa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä joiden kautta ihoon imeytetään AQ Recovery Serum- kasvutekijä seerumia. Kyseessä ei siis ole perinteisin mikroneulaushoito, hoidossa käytetään edistyksellistä kasvutekijä seerumia sekä leimasin tyylistä neulainta.
AQ DERMASTAMP 290€

Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi.
Iho ja päänahka sisältävät luontaisesti useita kasvutekijöitä, jotka säätelevät solujen uudistumista ja vahinkojen korjausprosesseja säilyttääkseen ihon terveenä ja ylläpitääkseen normaalia hiusten kasvua. Nämä kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä
AQ Skin Solutionin Recovery Serum sisältää suuren pitoisuuden luonnollisia kasvutekijöitä. Seerumi on suunniteltu parantamaan ihon luonnollista uudistumisprosessia edistämällä kollageenituotantoa, tukemalla verenkiertoa ja stimuloimalla solujen uudistumista.
Tämän tuotteen korkea kasvutekijäkonsentraatio on suunniteltu erityisesti parantamaan ikääntymisen merkkejä, korjaamaan vaurioitunutta ihoa sekä nopeuttamaan toimenpiteiden jälkeistä toipumista. 

PRX-T33 + MIKRONEULAUS

Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla
PRX-T33 hoito on yksinään happona jo tehokas hoitomuoto, mutta isompaan muutostarpeeseen siihen kannattaa yhdistää mikroneulaus. Mikroneulauksen ja PRX-T33 yhdistelmähoidon tulokset ovat verrattavissa fraktionaalisen laserhoidon tuloksiin.
Mikroneulauksella iholle saadaan aikaan pieniä kanavia, joiden kautta PRXT happo imeytetään syvemmälle ihoon. Vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat kuin yksittäisellä mikroneulauksella tai PRX-T33 hapolla.
Yhdistelmähoidolla saavutetaan upeita tuloksia mm. aknearpiin, venymäarpiin, pigmenttimuutoksiin ja iän tuoman veltostumisen hoitoon.
Toipuminen vie muutaman päivän, jolloin iho voi hilseillä ja uusiutua tehokkaasti. Muutokset ovat huomattavissa hiljalleen, ihohuokoset supistuvat, ihon väri muuttuu tasaisemmaksi ja ihon laatu paranee.

PRX-T33 + MIKRONEULAUS YHDISTELMÄHOITO 260€