Mikroneulaus AQ Dermastamp

AQ Dermastamp on mikroneulaushoito, jossa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä joiden kautta ihoon imeytetään AQ Recovery Serum- kasvutekijä seerumia. Kyseessä ei siis ole perinteisin mikroneulaushoito, hoidossa käytetään edistyksellistä kasvutekijä seerumia sekä leimasin tyylistä neulainta.

KASVUTEKIJÄT
Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi.
Iho ja päänahka sisältävät luontaisesti useita kasvutekijöitä, jotka säätelevät solujen uudistumista ja vahinkojen korjausprosesseja säilyttääkseen ihon terveenä ja ylläpitääkseen normaalia hiusten kasvua. Nämä kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä

AQ RECOVERY SERUM
AQ Skin Solutionin Recovery Serum sisältää suuren pitoisuuden luonnollisia kasvutekijöitä. Seerumi on suunniteltu parantamaan ihon luonnollista uudistumisprosessia edistämällä kollageenituotantoa, tukemalla verenkiertoa ja stimuloimalla solujen uudistumista.
Tämän tuotteen korkea kasvutekijäkonsentraatio on suunniteltu erityisesti parantamaan ikääntymisen merkkejä, korjaamaan vaurioitunutta ihoa sekä nopeuttamaan toimenpiteiden jälkeistä toipumista.