Haemme lääkäriä

Hei lääkäri! Haluaisitko työskennellä jatkuvasti kehittyvällä esteettisellä alalla?

 

Esteettinen ala kasvaa kovaa vauhtia, yhä useamman hoidon suosituksena tai vaatimuksena on, että hoidon suorittaa lääkäri. MK Clinicillä on tehty esteettisiä hoitoja sairaanhoitajan toimesta jo 7 vuotta. MK Clinic on ehdoton esteettisten hoitojen edellä kävijä Kainuussa. Olemme ainoa esteettinen hoitola, jolla on terveydenhuollon toimintayksikön luvat ja vastuulääkäri. Haluamme kasvaa ja kehittyä. Hoidoissa ja tuotevalikoimassa keskitymme laatuun ja turvallisuuteen ja pyrimme tarjoamaan alamme tutkituimpia ja laadukkaimpia hoitoja asiakkaille.

 

Haemme nyt joukkoomme toimenpidelääkäriä vastataksemme hoitojen valtavaan kysyntään ja voidaksemme palvella asiakkaitamme laajemmin ja entistä turvallisemmin. Toimenpiteisiin kuuluu esimerkiksi lääketieteelliset botuliinihoidot (bruksismi, liikahikoilu), täyteaineen poistot, luomen poistot ja halutessasi laajemmin erilaiset pientoimenpiteet ja esteettiset hoidot. Pääset myös itse vaikuttamaan vahvasti toimenkuvaasi.

Voit olla yleislääkäri, ihotautilääkäri, hammaslääkäri, gynekologi… rajoitusta ei ole. Kiinnostus alaan ja mielenkiintoisiin toimenpiteisiin riittää. Me huolehdimme koulutuksista ja asiakaskunnan hankkimisesta. Halutessasi voit toimia sivutoimisena oman työsi ohella.

Ota rohkeasti yhteyttä hoitolaamme, kerromme Sinulle mielellämme lisää esteettisen alan mahdollisuuksista!

Lisätietoja antaa hoitolamme yrittäjä, sairaanhoitaja Marianne, puhelimitse 0405370389 tai sähköpostilla marianne.kanerva@mkclinic.fi.