Lash Lift

Jos olet haaveillut taivutetun näköisistä ja runsaista ripsistä ilman ripsienpidennyksiä niin tässä on ratkaisu Sinulle!

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit ja kaarevat ripset. Taivutus ripsissäsi kestää noin 6 viikkoa, riippuen ripsen pituudesta ja vahvuudesta.
Ripset taivutetaan haluttuun muotoon silikonimuottien avulla, mikä estää myös taivutuksessa käytettävien aineiden joutumista silmäluomille. Käsittely sopii siis hyvin herkkäsilmäisillekin, jotka eivät kestä ripsienpidennyksissä käytettäviä voimakkaita liimoja ja niistä aiheutuvia höyryjä.

Ripset värjätään aina käsittelyn yhteydessä, halutessasi myös kulmat voidaan siistiä ja värjätä, tai kasvoille voidaan tehdä kevyt kosteutushoito lisäpalveluna. Riippuen valituista lisäpalveluista hoitoon menee n. 1,5h tuntia. Muistathan siis mainita varauksen yhteydessä haluamasi lisäpalvelut.

Taivutuksen jälkeen ripset käsitellään vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä Lamination Superboost -seerumilla.Sen käyttö parantaa Lash liftin tuloksia raviten samalla ripsiä, lisäten syvyyttä, kiiltoa ja volyymia.