Ripsienpidennykset ja Lash lift

Luonnolliset ripset klassisilla ripsienpidennyksillä

Klassiset ripset 83€

Huolto 55-65€

Volyymeillä näyttävyyttä silmiin

Emilia aloitti keväällä 2020 volyymiripsien teon ja harjoittelee ripsien tekoa käsin pikkuhiljaa, aikoja on siis jokaiselle kuulle rajoitetusti samoin hinta nousee joka kuukausi portaittain.

Kesäkuun ajat ovat jo valiettavasti täynnä, heinäkuussa volyymien hinta on 65€ ja aikoja rajoitetusti, varaathan siis omasi hyvissä ajoin.

Lash Lift- ripsien kestotaivutus

Jos olet haaveillut taivutetun näköisistä ja runsaista ripsistä ilman ripsienpidennyksiä niin tässä on ratkaisu Sinulle!

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit ja kaarevat ripset. Taivutus ripsissäsi kestää noin 4-6 viikkoa, riippuen ripsen pituudesta ja vahvuudesta.
Ripset taivutetaan haluttuun muotoon silikonimuottien avulla, mikä estää myös taivutuksessa käytettävien aineiden joutumista silmäluomille. Käsittely sopii siis hyvin herkkäsilmäisillekin, jotka eivät kestä ripsienpidennyksissä käytettäviä voimakkaita liimoja ja niistä aiheutuvia höyryjä.

Ripset värjätään aina käsittelyn yhteydessä, halutessasi myös kulmat voidaan siistiä ja värjätä, tai kasvoille voidaan tehdä kevyt kosteutushoito lisäpalveluna. Riippuen valituista lisäpalveluista hoitoon menee n. 1,5h tuntia. Muistathan siis mainita varauksen yhteydessä haluamasi lisäpalvelut.

Lash Lift ripsien kestotaivutus 70€ + kulmienvärjäys 5€