Hieronnat

Hot Stone- kuumakivihieronta 90min 78€

Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä kiviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Lämpimät kivet tuovat hierontaan aistillisemman ulottuvuuden.

Kivien lämpö tehostaa verenkiertoa, kehon ja lihasten rentoutumista. Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito, jota suositaan paljon lahjakorteissa, kylminä vuodenaikoina, tämä on myös täydellinen hoito palelusta kärsivälle.

Intialainen päähieronta 30min 42€

Intialainen päähieronta on rentouttava ja virkistävä hoitomuoto, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Päänalueen tehostunut verenkierto tuo rentoutuneen ja virkistyneen olotilan. Intialainen päähieronta onkin erinomainen rentouttaja, jota suosittelemme varsinkin näyttöpäätteen äärellä työskenteleville ja  huonosta työergonomiasta kärsiville.

Aromaattinen vartalohoito 90min 78€

Aromaattinen hieronta on rentouttava ja miellyttävä, lihasjännityksiä ja -kireyksiä poistava kokonaisvaltainen hoito, joka toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan valituilla eteerisillä öljyillä. Hoitomuotona se on normaalia hierontaa kevyempää ja erittäin rentouttavaa. Eteeristen öljyjen vaikutukset yhdessä lempeän hieronnan kanssa jättävät ihanan rentoutuneen olotilan ja aistikkaan miedon tuoksun iholle.