Kiinteyttävät laitehoidot

Selluliittihoito

Selluliitin hoidossa keskitytään aineenvaihdunnan tehostamiseen alipaineen ja hieronnan avulla.
Imurullauksena suoritettu hieronta vilkastuttaa veren- ja lymfankiertoa, edistää selluliittialuelle kertyneiden kuona-aineiden poistumista ja parantaa kudoksen hapen ja ravintoaineiden saantia. Hoito-ohjelma ja voimakkuus laaditaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tuntemusten mukaan.
Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidoilla.Selluliitti ei välttämättä liity ylipainoon vaan sitä voi esiintyä myös hoikilla ihmisillä.

Kavitaatiohoito

Kavitaatiohoito poistaa rasvasoluja ilman leikkausta
Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon muotoiluun ilman leikkausta. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan.
Entistä tehokkaampi, uudistunut kavitaatio-hoito-ohjelma radiofrekvenssillä on turvallinen ja vaivaton, eikä vaadi edeltäviä toimenpiteitä tai toipumisaikaa. Hoidossa voit käydä vaikka kesken työpäivän.

Esteitä kavitaatiohoidolle ovat mm.:
-Sydäninfarkti
-Munuaisten/maksan toimintahäiriö
-Hoitamaton verenpainetauti
-Syöpä tai kasvain
-Diabetes
-Sairaalloinen lihavuus
-Raskaus tai imetys
-olet alle 18-vuotias
Tämän lisäksi hoitoon ei pidä tulla sairaana tai kuumeisena. Hoitoa emme myöskään suosittele naisille kuukautisten alkuvaiheessa.