AQ Skin Solutions

AQ Skin Solutions tuotteiden GF (kasvutekijä) -teknologia palauttaa nuorekkaan ihon toiminnan korjaamalla sen vaurioita.

Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi. Iho ja päänahka sisältävät luontaisesti useita kasvutekijöitä, jotka säätelevät solujen uudistumista ja vahinkojen korjausprosesseja säilyttääkseen ihon terveenä ja ylläpitääkseen normaalia hiusten kasvua. Nämä kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

AQ SS-106-edit.jpg

AQ Active Serum on monipuolinen seerumi, joka lisää tehokkaasti ihosolujen uudistumista. Seerumin päivittäinen käyttö antaa tasaisemman värisävyn, kirkkaamman, kiinteämmän ihon pinnan sekä vähentää ryppyjä. Ihonhoidon täydentäminen aktiivisella seerumilla voi auttaa ihoa luonnollisesti nuorentamaan itseään ja palauttamaan ihon hyvinvoivaan tilaan.

AQ SS-117-edit.jpg

AQ Eye Serumin kasvutekijäainesosat parantavat ihon kiinteyttä, sen peptidit tasoittavat, vahvistavat ja kohottavat ihoa. Silmäseerumi lisää mikroverenkiertoa ja kirkastaa silmänympärysihoa. Samalla se auttaa silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin. Kosteuttava koostumus tukee ihon terveyttä ja ylläpitää tuloksia eikä ärsytä herkempääkään silmänympärysihoa.