Exuviance

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota.Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita.

Exuviance Skin Care System -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Ihonhoito ohjelma

Säännöllisellä hoidolla terve iho!

Ihon puhdistaminen, kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla tuotteilla pitää ihon hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Exuviancen ihonhoito-ohjelmasta löydät oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi.

Puhdistaminen – kun puhdistat iholta rasvan ja päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet, ihostasi tulee kirkkaampi ja raikkaampi. Lisäksi hoitavien tuotteiden vaikutukset tehostuvat. Käytä ihollesi sopivaa puhdistustuotetta aamulla ja illalla.

Kasvovesi – palauttaa ihon PH-arvon, kosteuttaa ihoa, poistaa iholta viimeiset meikin rippeet ja valmistaa ihoa seuraavaa hoitovaihetta varten.

Hoitava tuote – jos kärsit iho-ongelmasta, voit täydentää päivittäistä hoito-ohjelmaa täsmähoitotuotteella, joka on tarkoitettu esimerkiksi aknelle, epäpuhtaalle iholle, pigmentti muutoksille tai rypyille.

Seerumi  – aktiiviaineita sisältävä tiiviste, joka hoitaa tiettyä ongelmaa; esimerkiksi kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon ikäryppyjä tai pigmenttimuutoksia, lieventää punoitusta.

Päivävoide, jossa on suojakerroin – kosteuttaa ja suojaa ihoa päivisin, on tärkeää suojata ihoa vahingollisilta UV-säteiltä ympäri vuoden.

Yövoide – korjaa ja ravitsee ihoa, jotta iho voi uudistua ja säilyttää kosteustasonsa.

Silmänympärysvoide – ensimmäiset pintarypyt ilmestyvät silmänympärysiholle. Silmänympärysvoide vahvistaa ja kosteuttaa ihoa, ehkäisten siten ikääntymisen merkkejä.

IHOTERAPEUTTISI RÄÄTÄLÖI TUOTTEET IHOSI TARPEIDEN MUKAISESTI. SAAT PARHAAT TULOKSEN, KUN HOIDAT IHOASI PÄIVITTÄIN JA KÄYT SÄÄNNÖLLISESTI HOITOLAHOIDOISSA IHOTERAPEUTILLASI.