Esteettiset hoidot

Moikka!
Olen Marianne, MK Clinicin omistaja ja esteettinen sairaanhoitaja. Olen tehnyt esteettisiä hoitoja jo kuusi vuotta ja valikoimastani löydät kattavasti erilaisia esteettisiä hoitoja.
Jos sinua mietityttää jokin esteettinen haitta/ iho-ongelma tai haluat vaan kysyä yksittäisestä hoidosta niin otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse/sähköpostilla tai piipahda rohkeasti käymään.
Kerron sinulle mielelläni lisää ja voimme miettiä juuri sinulle sopivaa hoitoa yhdessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Esteettiset hoidot, kuten täyteainehoidot, laser-, valoimpulssi-, radiofrekvenssi- ja monet muut laitehoidot kuuluvat tänä päivänä kauneudenhoitoalalla  nopeimmin kehittyviin hoitomuotoihin. Kasvava kysyntä tuo monenlaista tarjontaa markkinoille, siksi laatu ja turvallisuus ovat tärkeimmät valintakriteerit hoitolassamme käytettäviä aineita tai laitteita valitessamme.

Esteettisistä hoidoista vastaava sairaanhoitaja Marianne Kanerva on koulutettu laserhoitaja sekä monipuolisesti koulutettu täyteainehoitojen ammattilainen. Siksi voimme omasta mielestämme sanoa: Olet meillä hyvissä käsissä ja turvallisissa hoidoissa!

Konsultaatio

Esteettistä hoitoa edeltää aina konsultaatio. Saat tietoa eri hoitovaihtoehdoista, varmistamme, että voimme vastata hoito-odotuksiisi tai toiveisiisi.  Lisäksi haluamme tarkistaa, että hoitoon ei ole estettä lääkityksesi tai perussairauden suhteen.

Konsultaatiokäynnillä teemme myös arvion hoidon kustannuksista.
Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon ja tule kuulemaan kuinka voimme auttaa juuri Sinua !