DermaluxLED valoterapia

Mikä on Dermaluxled?

Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Kliinisesti tutkitut Blue 415nm, Red 633nmja Near Infrared 830nm-aallot kohdistetaan iholle kukin omilla LEDeillään. Aallonpituudet voidaan valita joko yksittäisinä tai niitä voidaan yhdistelläoptimaalisesten tulosten saavuttamiseksi

Mitä hoitoon kuuluu?

Dermalux on rentouttava ja kivuton hoitokokemus, jolla on tutkitusti myös mielialaa kohottavia vaikutuksia. Voit hengähtää hetken samalla kun ihosi vastaanottaa energisoivaa valoa, joka edistää solujen uusiutumista, rauhoittaa ihoärsytystä ja palauttaa ihon heleyden. Hoito kestää enimmillään puoli tuntia, ja sen jälkeen olet heti valmis lähtöön —ei ihon punoitusta eikä toipumisaikaa!

Kenelle hoito soveltuu?

Dermalux Flexillä on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon. Lisäksi Flexillä saavutetaan monia kosmeettisia hyötyjä.

  • Akne (epäpuhtaudet, näpyt, tulehdukselliset näpyt, rasvoittuva iho, laajentuneet huokoset)
  • Ruusufinni, POD, Psoriaasis (tulehdukselliset näpyt, punoitus, haavat, arkuus, kuiva iho, kutina)
  • Ikääntymismuutokset (rypyt, juonteet, kuivuus, kimmoisuus)
  • Pigmenttimuutokset (auringon aiheuttama, hormonaalinen, tulehduksen aiheuttama)
  • Ihon punaisuus, couperosa
Dermalux LED valohoito yksittäisenä hoitona 30min 65€
Dermalux LED valohoito toisen hoidon yhteydessä 20min 25€

Hoitoa suositellaan sarjahoitona, riippuen mm. asiakkaan iästä, ihon kunnosta, kotihoidosta sekä hoidettavasta ongelmasta.