Sinua palvelevat

 

Tervetuloa tutustumaan henkilökuntaamme!

Meillä MK Clinicillä sinua palvelevat koulutetut SKY-kosmetologit sekä esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja.

Tavoitteenamme on, että MK Clinic olisi matalan kynnyksen esteettinen hoitola, jossa hoidot ja palvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, eikä sinun tarvitse pelätä yliampuvia lopputuloksia.

Haluamme palvella sinua kaikin mahdollisin tavoin ihosi ja kauneutesi hoidossa, tai jos kaipaat vain hemmottelua arjen keskelle. Hoidamme erilaisia iho-ongelmia, kuten aknea, ruusufinniä, pigmentaatiota ja ikääntymisen muutoksia. Olemme täällä sinua varten, joten kysy rohkeasti apua sinua askarruttavaan vaivaan.

Meillä MK Clinicillä voit luottaa laatuun ja turvallisuuteen, sillä kouluttaudumme jatkuvasti ja haluamme pysyä ajan hermolla kaikista hoidoista sekä uusista tuulista esteettisellä alalla. Käytössämme ovat alan tutkituimmat, tehokkaimmat ja turvallisimmat tuotteet, jotta sinä saisit hoidostasi mahdollisimman paljon hyötyä sekä tuloksia.

 

 

 

Sinua palvelevat

MARIANNE KANERVA (Omistaja, yrittäjä)

Hei!

Olen Marianne ja toimin MK Clinicillä sairaanhoitajana.
Teen erilaisia esteettisiä hoitoja, kuten täyteainehoidot, Dermapen mikroneulaus, medikaaliset Neostrata-happokuorinnat, radiofrekvenssihoidot sekä erilaiset valohoidot.
Minun intohimoni on hoitaa asiakkaita häiritseviä iho-ongelmia ja esteettisiä ”haittoja”, mahdollisimman tehokkaasti, mutta turvallisesti ja luonnollisesti.
Minun käsittelyssäni et saa yliampuvia lopputuloksia, vaan korostan luonnollisuutta, jotta sinä voit tuntea olosi kauniiksi ja hyvinvoivaksi.
Jos sinua mietityttää mikä olisi sinulle sopiva hoito
varaa aika ilmaiseen konsultaatioon kanssani, suunnitellaan hoito yhdessä sinun tarpeillesi sopivaksi.

 

HEIDI HAATAJA (Hieroja)

Moikka!
Olen Heidi ja aloitin hierojana MK Clinicillä syyskuussa 2022. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi, sekä urheiluhierojaksi 2018 ja olen toiminut yrittäjänä valmistumisesta saakka.
Teen hierontatyötä suurella intohimolla ja pidän työstäni paljon.
Urheilijat ovat minulle ”ykkösjuttu” ja keikkailenkin jonkin verran mm. urheiluleireillä.
Välillä on mukava myös hemmotella asiakasta esimerkiksi ihanien kuumakivien kera.

Tarkoituksenani on aloittaa tammikuussa 2023 jalkahoitajan opinnot jotta voin palvella teitä vielä kokonaisvaltaisemmin.

Minulle voit varata aikaa helposti Timman nettiajanvarauksen kautta!

Hoitolalla nähdään!
-Heidi

MILLA SIVONEN (Beauty By Milla Sivonen)

Hei!
Olen Milla ja toimin itsenäisenä palveluiden tuottajana nimellä Beauty by Milla Sivonen. Koulutukseltani olen kosmetologi ja olen toiminut kauneusalalla kahdeksan vuoden ajan. Viimeiset vuodet olen erikoistunut pigmentointeihin, jotka ovatkin erikoisalaani, erityisesti kulmien muotoilu.

Virallinen toimipisteeni on Kuopiossa, mutta keikkailen MK Clinicillä kerran kuukaudessa tekemässä kestopigmentointeja silmiin, kulmiin ja huuliin.

Töihini voit tutustua lisää Facebook- ja Instagram-sivuillani Beauty By Milla Sivonen.

Ajanvaraukset hoitoihin onnistuvat helpoiten suoraan minun kauttani, Facebook- tai Instagram viestillä,
sekä puhelimitse 045 2104878
Nähdään pian!

JAMES MEPHAM (Kosmetologi)

SKY-kosmetologi  

 • Moikka!
  Olen James ja aloitan kosmetologina MK Clinicillä lokakuussa 2022.
  Suhtaudun kosmetologin työhöni suurella intohimolla ja halulla oppia ja kehittyä jatkuvasti.
  Haluan hoitaa asiakkaiden iho-ongelmia kokonaisvaltaisesti ja tuloksellisesti. Minulle jokainen asiakas on yksilö, jokainen hoito on erilainen, sinut henkilökohtaisesti huomioiden.
  Palveluihini MK Clinicillä kuuluu mm.
 •  Kasvohoidot 
 • Alumier MD kasvohoito
 • Exuviance- hapotushoidot  
 • Mikroneulaus
 • Yumi lashes ripsien kestotaivutukset
 • Kulmien laminointi
 • Ripsien- ja kulmien kestovärjäykset  

  Minulle voit varata helposti ajan Timma nettiajanvarauksen kautta!
  Hoitolalla nähdään!