Mikroneulaus

DERMAPEN 4 -MIKRONEULAUS

Dermapen4 on markkinoiden tunnetuin ja tehokkain mikroneulauslaite.
Mikroneulauksessa iholle tuotetaan positiivinen vaurio, joka käynnistää ihon oman korjausprosessin, ja solut alkavat tuottaa kollageenia sekä elastiinia.

Dermapen4-laitteella on kehittynein neulausteknologia, jossa 16 neulaa lävistävät ihoon kohtisuoraan. Hoito on miellyttävämpi ja kivuttomampi kuin perinteisen rullaus. Laite mahdollistaa myös eri neulasyvyyksien käytön hoidon aikana, joten näin pystymme hoitamaan tehokkaammin esimerkiksi arpia tai juonteita, ja samalla hoitamaan herkkää otsaa sekä silmänympärysaluetta.

Mikroneulauksessa ihoon syntyy pieniä kanavia, joiden kautta ihon sisään imeytetään ihotyypin mukaan valittu hoitoliuos. Hoidoissa käytämme laadukkaita hoitoliuoksia parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Dermapen 4 mikroneulauksella voidaan:
– Hoitaa ikääntymisen muutoksia; veltostuminen, rypyt
– Tasoittaa arpia ja ihon pintaa (pigmentti muutokset)
– Hoitaa couperosaa ja ruusufinniä (ei aktiivisia)
– Supistaa laajentuneita ihohuokosia
– Hoitaa ihon epäpuhtautta, kuten lievä akne

DERMAPEN 4 -MIKRONEULAUS 210 €/ KRT
Sarjahoidot 189 €/krt (hoidot 4-6 viikon välein)

 

PRX-T33 + MIKRONEULAUS

Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla

PRX-T33 hoito on yksinään happona jo tehokas hoitomuoto, mutta isompaan muutostarpeeseen siihen kannattaa yhdistää mikroneulaus. Mikroneulauksen ja PRX-T33 yhdistelmähoidon tulokset ovat verrattavissa fraktionaalisen laserhoidon tuloksiin.

Mikroneulauksella iholle saadaan aikaan pieniä kanavia, joiden kautta PRXT happo imeytetään syvemmälle ihoon. Vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat kuin yksittäisellä mikroneulauksella tai PRX-T33 hapolla.
Yhdistelmähoidolla saavutetaan upeita tuloksia mm. aknearpiin, venymäarpiin, pigmenttimuutoksiin ja iän tuoman veltostumisen hoitoon.
Toipuminen vie muutaman päivän, jolloin iho voi hilseillä ja uusiutua tehokkaasti. Muutokset ovat huomattavissa hiljalleen, ihohuokoset supistuvat, ihon väri muuttuu tasaisemmaksi ja ihon laatu paranee.

PRX-T33 + MIKRONEULAUS YHDISTELMÄHOITO 260 €

AQUAGOLD FINE TOUCH – MIKRONEULAUSHOITO

Aquagold Fine Touch on edistyksellinen mikroneulauslaite, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavahoidon yksilöllisesti suunnitellulla tehococtaililla. Tämä super ainesosista koostuva cocktail voi sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa (Juvederm), erilaisia vitamiineja (C,B), sekä botuliinia.

Aquagold Fine Touch laitteen ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa ainesosien vaikutuksen suoraan ihon syvemmissä kerroksissa eli dermiksessä. Saat syvävaikutteisen, mutta luonnollisen näköisen tuloksen, jolloin iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. 
Aquagold Fine Touch
Pienentää ihohuokosia
Tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä
-Pehmentää pieniä ryppyjä
-Häivyttää arpia 
– Kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa. 
Ihollesi tulee välittömästi kaunis hehku ja tulokset paranevat ajan kanssa.

Laitteessa on 20 kullattua neulaa, mikä vähentää neulauksesta aiheutuvaa iho ärsytystä. Neulat ovat yhtä ohuita kuin hius, tehden hoidosta mahdollisimman kivuttoman ja miellyttävän. 
Aquagold on FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty medikaalinen laite, joten hoitoa saa toteuttaa vain terveydenhuoltoalan ammattilainen. Laitteesta on jo halpakopioita Suomenkin markkinoilla, joten olethan tarkka että saat oikean Aquagold hoidon.

Hoitosuositukset ovat aina yksilöllisiä. Hoidon voi ottaa yksittäisenä glow hoitona ennen tärkeitä juhlia tai useimpina hoitokertoina kun halutaan hoitaa tiettyä iho ongelmaa, ylläpitohoidot 3-6 kk välein.

Aquagold Basic 290€ Aquagold Silver 390€ Aquagold Gold 490€ Aquagold Platinum 550€

Tiesitkö että hoitolamme on saanut Aquagold Gold Clinic merkinnän tehtyjen hoitojen määrästä,
kiitos siitä kuuluu tyytyväisille ja uskollisille asiakkaille.