Injektiohoidot

Restylane täyteainehoidot

Ajan myötä kasvot menettävät täyteläisyyttään, kosteutta sitovan hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, juonteet lisääntyvät, iho kuivuu herkemmin eikä tunnu yhtä kimmoisalta kuin aiemmin.

Restylane hoidolla voidaan palauttaa kasvoille menetettyä kimmoisuutta ja muotoa, hienovaraisin, pitkäkestoisin ja välittömästi näkyvin lopputuloksin. Restylane-hoito korostaa kasvonpiirteitä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä luonnollisesti, välittömästi ja turvallisesti.

Laatu, turvallisuus ja tulokset

Restylane on markkinoiden tutkituin ja käytetyin hyaluronihappovalmiste. Restylanea on käytetty yli 30 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailmaa yli 20 viime vuoden aikana.

Restylane-tuotteiden pitkä historia, kokemus ja tutkimustyö takaavat, että voit luottaa niiden laatuun, turvallisuuteen ja tuloksiin. Restylane tuotteet valmistaa maailman johtava ihonhoitoon erikoistunut lääkeyhtiö Galderma. Kaikki Restylane-täyteaineet valmistetaan edelleen Ruotsin Uppsalassa, esteettisiin toimenpiteisiin erikoistuneessa Galderman tuotanto-, kehitys- ja tutkimusyksikössä.

Miksi siis valitsen Restylanen?

Se on turvallinen. Restylane eroaa muista markkinoilla olevista täyteaineista koostumuksensa ansiosta. Restylane tuotteissa on 99 % ihon oman hyaluronihapon kaltainen koostumus ja se on markkinoiden tutkituin hyaluronihappovalmiste.

Se toimii.   Restylanen vaikutukset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Se on osoitettu kliinisesti kattavassa aineistossa.

Se on käytetyin. Restylanea on käytetty yli 30 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailmaa yli 20 viime vuoden aikana.

Uudet upeat hyaluronihappohoidot kaulalle ja decoltelle

Uudet, tehokkaat Profhilo- hyaluronihappohoidot parantavat ihon tekstuuria, elastisuutta, sekä kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa. Ainutlaatuisen injektiotekniikan vuoksi hoidosta ei jää juurikaan jälkiä, hoito ei tunnu epämiellyttävältä, eikä se vaadi toipumisaikaa.

Pitkäkestoiset tulokset ovat nähtävissä kahden hoitokerran jälkeen, hoitokerrat tehdään toisistaan kuukauden välein.

Hinnasto

Tarkemman suunnitelman ja hinta-arvion hoidostasi saat aina ilmaisessa konsultaatiossa, hinnastot ovat suuntaa antavia. Useamman injektion ottajalle toinen hoito aina edullisempi, joten kysythän oman hinta-arviosi Restylane hoitajaltamme.


Restylane injektiohoidot 0,5ml

250 €

Restylane injektiohoidot 1ml  

288-420 €

Huulten täyttö 1ml

288-420€

Restylane Vital 1ml  

186 €

Restylane Vital 1ml x 3 hoitosarja (175€/kerta)

525 €
Profhilo yhden alueen hoito ( kasvot, kaula tai decolte) vaatii kaksi hoitokertaa kuukauden välein- yht. 4ml – yhteensä 560€ 280€

Profhilo kahden alueen hoito
(kasvot ja kaula/ kaula ja decolte)
vaatii kaksi hoitokertaa kuukauden välein- yht 8ml – 990€
495€