Mesoterapiahoidot

Cellbooster on Sveitsissä kehitetty ensimmäinen CE-merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita.(merkintä osoittaa, että tuote on tarkastettu ja se täyttää EU:n turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset) Cellbooster hyödyntää patentoitua chac -teknologiaa ja tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia tehokkaan raaka-aineiden imeytymisen ja hitaan vapautumisen vuoksi.

 

CELLBOOSTER-tuotelinjaan kuuluu neljä erilaista hoitoliuosta:

Cellbooster Shape on täydellinen hoito kasvojen ja kaulan alueen rasvakertymien hoitoon, kuten kaksoisleualle, ”hamsterinpusseille” sekä turvotuksen ja nestekertymää vähentämiseen. 1ampulli 189€/kerta 2ampullin hoito 229€/kerta

Cellbooster Lift hoito kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa, täydellinen hoito otsan alueen juonteisiin ja esim aknen aiheuttamiin arpiin. Parantaa ihon mikroverenkiertoa vahvistaen couperoottista ja punoittavaa ihoa. Hoito tehdään pienellä neulalla, kasvot puudutetaan ennen hoitoa. Suositellaan 2-3x sarjahoitona 3vko välein, 2ampullin hoito 259€. +kaulan alueen hoito 80€

Cellbooster Glow kirkastaa, kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Täydellinen hoito sinulle kun ihossasi on pigmenttimuutosta, pientä ryppyä/juonnetta ja ihosi on ehkä elottoman ja samean näköinen. Suositellaan 2-3x sarjahoitona 3vko välein, 2ampullin hoito 259€/kerta.

Cellbooster Hair on hiuspohjalle kehitetty hoitoliuos, joka sisältää mm. aminohappoja, hyaluronihappoa ja vitamiineja. Hoito kiihdyttää hiustenkasvua, ennaltaehkäisee ja korjaa jo alkanutta hiustenlähtöä, vahvistaa karvatuppia, hoitaa päänahkaa sekä korjaa vaurioituneita hiuksia. Hoito sopii sekä naisille, että miehille. Suositellaan 3-6x sarjahoitona 3vko välein, 1ampullin hoito 189€/kerta  2ampullin hoito 229€/kerta. 

Mesoterapiahoidot tehdään pienellä neulalla usealla pienellä pistoksella hoidettavalle alueelle. Riippuen hoidettavasta alueesta, alue puudutetaan voidepuudutteella ennen hoitoa. Kaikki mesoterapiahoidot vaativat sarjahoitoa 3-5krt, kertahoito on 189-259€ riippuen hoidosta. 

 

SUNEKOS -mesoterapiahoito on erityisesti haasteelliselle silmänympärysalueelle täydellinen hoito joka; 

⁣⁣Kiinteyttää veltostunutta ihoa
Vähentää silmien alueen tummuutta
Parantaa ihon rakennetta ja tekstuuria
Kosteuttaa
Stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa

Sunekos injektio sisältää patentoidun yhdistelmän aminohappoja ja hyalyronihappoa. Ainutlaatuisen koostumuksen on tutkimuksissa osoitettu pystyvän stimuloimaan dermiksen fibroblasteja, jotka tuottavat sekä kollageenia että elastiinia, nämä ovat kaksi tärkeää ihosolujen uusiutumisen elementtiä. Tämän prosessin ansiosta Sunekos ehkäisee ikääntymis- tä luonnollisella tavalla ja kasvojen luonnollisen muodon suhteen.⁣

Hoito tehdään noin 3 kertaa 2 viikon välein 
1 kerta 210€
2 hoitoa 199€/krt
3 hoitoa 189€/krt
Tukihoitoa suositellaan 6kk välein sarjahoidosta

Hyvä tietää SUNEKOS hoidosta:
– injektiohoitona tehtävä hoito, silmänympärysalue puudutetaan ennen hoitoa
– Hoidon vaikutuksen kesto riippuu potilaasta ja ihon laadusta, tukihoitoa suositellaan 6kk välein.
– Voit palata suoraan normaaliin toimintaan heti lukuunottamatta silmänympäryshoitoa, joka voi aiheuttaa tilapäistä turvotusta, joka voi kestää 24-72 tuntia.