HArmonyCA

HArmonyCa on kaksivaiheinen hybridi tuote, jossa yhdistyy hyaluronihappo (täyteaine) sekä kalsiumhydroksiapataatti. Nämä kaksi ainesosaa yhdessä kohottavat kasvojen piirteitä sekä aktivoivat ihon omaa kollageenituotantoa.

HArmonyCan sisältämän hyaluronihapon avulla saamme välittömiä tuloksia palauttaen kasvoille tehokkaasti ryhtiä ja volyymia. Kalsiumhydroksiapataatti puolestaan antaa pitkäaikaisia, vaiheittain eteneviä tuloksia. Se aktivoi ihon kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa, mikä ajan kuluessa napakoittaa veltostunutta ihoa ja parantaa ihon rakennetta.

Hoito sopii parhaiten sinulle jos koet että ihosi on iän (35+) tai esimerkiksi voimakkaan laihtumisen myötä löystynyt ja menettänyt kimmoisuutta, aiheuttaen ei toivottuja muutoksia keskikasvojen ja leukalinjan alueella.

HArmonyCA on kertaluontoinen hoito, ei siis vaadi sarjahoitoa. Tulokset on nähtävissä asteittain noin 3-6kk kuluttua. Tarpeen mukaan hoito voidaan uusia vuoden välein.

Hoidosta toipuminen on varsin nopeaa. Hoito tehdään kanyylitekniikalla, mikä tekee hoidosta varsin kivuttoman ja turvallisen. Hoidetulla alueella voi olla lievää turvottelua, mustelma riski on aina olemassa kun tehdään injektiohoitoja. Urheilua ja saunaa olisi hyvä välttää pari päivää, mutta meikata voi jo hoidon jälkeisenä päivänä.

Varmistathan hoidon soveltuvuuden sinulle aina sairaanhoitajaltamme.