Kemialliset kuorinnat

Kemiallinen kuorinta on
– tehokas ja turvallinen
– sarjahoitona keskisyvän kuorinan tulos
– valvottu reaktio hoitajan läsnäollessa
– soveltuu lähes kaikille ihotyypeille (myös herkkä iho)
– ei edellytä toipumisaikaa

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla;
-stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia
-ihon pinta ja värimuutokset tasoittuvat
-talintuotanto ja epäpuhtaudet vähenevät
-ihosta tulee nuorekkaampi, kimmoisampi ja kirkkaampi

UUTUUS ALUMIER MD KASVOHOITO

AlumierMD on yksi nopeimmin kasvavista lääkinnällisistä ihonhoitobrändeistä.

Useamman eri happokuorinnan yhdistelmähoito, kuorii kuollutta ihosolukkoa, kirkastaa kiinteyttää. Sopii esimerkiksi ruusufinni ja akne iholle, ikääntyvälle, epäpuhtaalle, samealle, pigmenttimuutoksista kärsivälle iholle.

NEOSTRATA HAPPOKUORINNAT

Kemiallinen glykolihappokuorinta on sopiva hoitovaihtoehto tehokkaampia hoitotuloksia toivottaessa. Neostrata kuorinta ja ihonhoitotuotteet ovat tärkeä osa esteettisiä hoitoja ja niillä täydennetään muiden esteettisten käsittelyjen tuloksia, kuten botuliini ja täyteainehoidot.
Hoitoindikaatioita voivat olla esim. arvet, ihon värimuutokset tai ihon ikääntymismerkit. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen hoidon teho näkyy ihon kirkastumisena. 

NeoStrata-ihonhoitojärjestelmä – tieteellisesti kehitetyt tehokkaat ihonhoitotuotteet ja hoidot

NeoStrata on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappoteknologian, joka on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. NeoStratan edistyneet ihonhoitotuotteet perustuvat yli 50 vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen. Käyttämällä NeoStratan tehokkaita ihonhoitotuotteita päivittäin voit edistää solujen uusiutumista ja vahvistaa ihosi suojamekanismia ilman, että ihosi ärtyy tai kuivuu. Samalla voit vähentää ja ehkäistä ikääntymisen merkkien näkymistä ihollasi.

RETINOL KUORINTA

Retinol on tämän hetken puhutuin ainesosa sekä kotihoitotuotteissa että tehokkaammissa hoitolakuorinnoissa.Retinol on erittäin tehokas ainesosa, joka sopii loistavasti ikääntyvän ihon, pigmenttimuutosten ja erityisesti aknen aiheuttamien ongelmien hoitamiseen.
Iho herkistyy hieman auringonvalolle tehokkaampien kuorintojen aikana, joten talvi on täydellistä aikaa hoitaa iho kuntoon retinolkuorinnoilla.
Kesäaikaan voit jatkaa retinol sarjahoitoa miedommilla kotihoitotuotteilla ja näin ylläpidät upeaa hehkua iholla.
Retinol kirkastaa, kiinteyttää ja rauhoittaa talintuotantoa epäpuhtaalla ja akneiholla.

PRXT-33 BIOREVITALISAATIO ILMAN NEULOJA

PRXT-33 on ainutlaatuinen CE-certifioitu kemiallinen kuorinta, joka on patentoitu 10 vuoden kliinisten tutkimusten jälkeen.Innovatiivinen teknologia, joka elvyttää ihoa ilman pistoksia, ei vahingoita ihon pintaa eikä vaadi toipumisaikaa!Itse hoito kestää vain 30min, huomattavia tuloksia näet jo yhden hoitokerran jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa 3-6 kertaa 7-10pv välein.PRX-T33 tuote sisältää 33% TCA-happoa, laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä 5% Kojic-happoa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa mahdollisuuden vaikuttaa vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioittamattomana.Näin on kehitetty keskisyvä kemiallinen kuorinta, joka vaikuttaa vain siellä missä pitääkin, ilman hankalia sivuvaikutuksia.

1 hoitokerta 1,5ml (kasvot) 120€

Vähintään 3x sarjahoitona 99€/kerta (hoidot 7-10pv välein)